Voorjaarsactie sporters

Nieuws

Voorjaarsactie + gratis EMS proefles

Speciaal voor de sportievelingen biedt Cryo and Spa een voorjaarsactie in samenwerking met Amforca Sports, Health and Lifestyle.

Ben jij een fanatieke sporter en wil jij kennis maken met de helende werking van kou of de kracht voor rood lichttherapie? Voor slechts €29,90 profiteer je van een behandeling in de NovoTHOR of Cryo en ontvang je een gratis proefles Whole Body EMS training bij Amforca Sports, Health and Lifestyle.

NovoTHOR

Neem plaats in de NovoTHOR en ervaar de kracht van rood lichttherapie. De ‘Photobiomodulation’ kan het herstellende vermogen van het lichaam stimuleren. Interne ontstekingen, pijn en stress-schade in de cel worden verminderd. Lees hier meer over de NovoTHOR.

Cryotherapie

Beleef de helende werking van kou met onze cryosauna. In een korte tijd koelt de cabine zich af naar minimaal –156 graden Celsius. Hierdoor komt je lichaam in actie. Het bloed wordt verrijkt met extra voedingsstoffen, natuurlijke pijnstilling, zuurstof en enzymen. Na de behandeling (ongeveer 4 minuten) stroomt dit ‘verrijkte’ bloed naar alle plekken van het lichaam, waardoor effecten zoals pijnvermindering door het hele lichaam merkbaar zijn. Lees hier meer over cryotherapie.

EMS proefles

Whole Body EMS (elektrische spierstimulatie) is een revolutionair trainingssysteem, dat de voordelen biedt van een High Intensity interval-training, om resultaten te bereiken in een zeer korte tijd. Voor zowel  topsporters als voor revalidatietraining, EMS is een lang bestaande, beproefde en wetenschappelijk bewezen methode om prestatieverbetering te bereiken of het herstel na een blessure te versnellen.

Probeer het nu: klik hier om een voorjaarsactie te boeken.