Fotoshoot2017 70

Nieuws

We beginnen aan een nieuw avontuur!

Beste vrienden van The Cryo and Spa Experience,

Ruim 2,5 jaar geleden zat ik aan de tekentafel, omdat ik merkte dat stress een sterk groeiend probleem werd en er mijns inziens onvoldoende ondersteuning of oplossingen waren voor mensen die met extreme (stress)situaties te maken krijgen. Deze kwetsbare groep mensen heeft deze ondersteuning juist heel hard nodig en om ze, met mijn persoonlijke (burn-out) ervaring, te kunnen helpen ben ik met deze onderneming begonnen. Het is een mooie, uitdagende en leerzame ontdekkingsreis geweest waarin we, in het kloppende hart van zakelijk Den Haag, honderden mensen hebben mogen verwelkomen.

Mijn zoektocht naar innovatieve en efficiënte oplossingen om mensen te helpen is nooit gestopt en zo ben ik, door mijn ervaringen met de NovoTHOR, in aanraking gekomen met de Body Boost Bed. Deze innovatie kan worden gezien als de nog betere doorontwikkeling op de NovoTHOR. Een van de verschillen is dat hij, als enige in de markt, medisch gecertificeerd is. Vanwege de vele voordelen en omdat een full-body behandeling met de Body Boost Bed geen bijwerkingen heeft, ben ik recentelijk business partner geworden voor de Benelux en Duitsland. Ik ben erop gebrand om deze behandeling z.s.m. beschikbaar te maken voor iedereen die het hard nodig heeft. Om hier, op niet al te lange termijn, resultaat mee te kunnen boeken, moet er een hoop werk worden verzet. Deze strategie vergt een volledige focus van mij, en hierdoor is het niet te combineren met mijn werk als behandelaar.

Om die reden heb ik besloten om het  behandelcentrum in Den Haag te sluiten vanaf 16 april 2019. Het is de laatste paar dagen erg snel gegaan, maar omdat we zijn pas recentelijk akkoord met het WTC, bericht ik jullie nu pas.

The Cryo and Spa Experience gaat dus door, alleen wel in een andere vorm. Ik zal me met veel passie blijven inzetten voor zaken als stress-vermindering, alleen dan met een meer persoonlijke benadering. Daarnaast zal ik mijn kennis en ervaring als behandelaar inzetten om ondernemers en behandelcentra, naast het leveren van de techniek, ook te voorzien van advies, ondersteuning en begeleiding. Ik kan niet wachten om aan dit nieuwe avontuur te beginnen, maar ik ben t/m maandag 15 april nog gewoon aanwezig om de laatste klanten te kunnen ontvangen. Het lijkt me dus erg leuk om jullie nog een laatste keer te kunnen helpen. Het is wel aangeraden om even telefonisch te reserveren. Mochten jullie meer informatie wensen over de Body Boost Bed of in het algemeen vragen hebben, dan blijven we bereikbaar via telefoon: 0852106290 en via email: info@cryoandspa.com.

Ik ben enorm dankbaar voor het WTC, onze business partners en alle mensen, die in ons hebben geloofd. Zonder jullie vertrouwen was dit allemaal niet mogelijk geweest en de vele waardevolle ontmoetingen en resultaten zal ik altijd met me mee blijven dragen.

fotoshoot2017-70.jpg#asset:441
Uit de grond van mijn hart, bedankt!
Roy Teesing