Concept


The Cryo and Spa Experience probeert mensen te helpen bij het verbeteren van de gezondheid, het verminderen van stress en het optimaliseren van het herstel. Dit doen wij met een zo innovatief mogelijke oplossing; om in een zo kort mogelijke tijd, zoveel mogelijk effect op te kunnen leveren. Wij onderscheiden ons door kwaliteit, maken gebruiken van de meest geavanceerde en innovatieve oplossingen en dit resulteert in een zeer hoge mate van effectiviteit. Dit alles doen we in een unieke “5-senses-experience”, die begint bij de ontvangst.

De ontvangst


We starten met een persoonlijk adviesgesprek om de voorgeschiedenis en de behoefte te bepalen. Want pas als we weten waar u vandaan komt, kunnen wij u helpen met waar u naartoe wilt. Vervolgens adviseren wij de behandeling die het beste bij u past. 

Proost!


Daarna verwennen wij u met een heerlijke vitamine-boost. Dit smaakvolle drankje zit bomvol B- en C-vitamines, mineralen, spoorelementen en ongeveer 20 superfoods. Daarnaast zitten er enorm veel antioxidanten in, wat o.a. kan bijdragen aan het verminderen van stress.

Cryotherapie


De behandeling kan o.a. bijdragen aan het versterken van het immuunsysteem en het verminderen van pijn. Cryotherapie duurt nog geen 5 minuten en is daarmee een uitstekende manier om in zeer korte tijd iets te doen aan uw gezondheid. Ervaren wat het voor u kan doen?

Boek nu Cryotherapie

NovoTHOR


U kunt bij ons ook genieten van een heerlijke behandeling in de NovoTHOR. Deze behandeling kan o.a. bijdragen aan het verminderen van ontstekingen, (chronische) pijn en stress-schade in de cel. Zelf ervaren? Neem deel aan het NovoTHOR Health Protocol, 9 behandelingen voor maar €149,90!

Nagenieten


Na de behandeling kunt u genieten van een heerlijke kop Yogi-thee. U kunt kiezen uit een ruime selectie van biologische smaaksensaties. Vervolgens bespreken we uw ervaring en kijken wij samen vooruit naar een volgend bezoek. 

Ontspannen en opgefrist!


Laad nog even op, droom nog even 5 minuten weg in een van onze luxe massagestoelen; zodat u weer fris, ontspannen en met een lekker gevoel de dag kan afmaken.

Ook wegdromen?

More health, less stress


Wilt u de unieke belevenis een keer komen ervaren? 

Boek nu!