The Cryo and Spa Experience staat voor kwaliteit, innovatie, belevenis en een zeer hoge mate van effectiviteit. Met trots presenteren we, als eerste in Europa, de NovoTHOR Whole-Body Light Pod. De techniek waar de NovoTHOR gebruik van maakt heet “Photobiomodulation” of zoals het voorheen werd genoemd: “Low Level Laser Therapy” (LLLT). Dit is een combinatie van de 2 meest helende vormen van licht, rood- en nabij- infraroodlicht. Als deze in de juiste frequentie en intensiteit worden toegepast, kan o.a. het herstellende vermogen van het lichaam worden gestimuleerd, interne ontstekingen, pijn en stress-schade in de cel worden verminderd. Bekijk dit filmpje voor een uitgebreidere uitleg.

De werking van "Photobiomodulation" is door ruim 5000 onderzoeken onderschreven. We zijn heel blij met de grote hoeveelheid ondersteunend onderzoek, toch laten wij u liever zelf ervaren wat deze bijzondere lichttherapie voor u kan doen, omdat uw eigen ervaring veel krachtiger is. Benieuwd en wilt u onze unieke belevenis met de NovoTHOR een keer komen ervaren? Reserveer uw eerste behandeling hier!

Wij snappen dat u geen tijd heeft om al het gedane onderzoek zelf door te spitten en u zal voornamelijk antwoord willen op de vraag: “Wat kan de NovoTHOR voor mij of eventueel mijn directe dierbaren betekenen?” Wij kunnen u met ons enthousiaste verhaal overtuigen, maar uw eigen ervaringen zijn veel waardevoller dan de ervaringen van een ander. Met ons zelf ontwikkelde programma, het “NovoTHOR Health Protocol”, kunt u laagdrempelig uw eigen succesverhaal creëren. 

Op basis van het onderzoek naar “Photobiomodulation” en de ervaringen uit landen zoals de Verenigde Staten, is bepaald dat de effecten van deze revolutionaire techniek, bij 9 behandelingen bijna in alle gevallen merkbaar moeten zijn. Bij The Cryo and Spa Experience ondergaat u daarom 3 behandelingen van 20 minuten per week, 3 weken op rij voor maar €149,90. Enthousiast en uw eigen ervaring creëren?! Reserveer hier uw deelname aan het NovoTHOR Health Protocol!

Een aantal voordelen van de NovoTHOR:


  • Natuurlijke en zeer krachtige pijnbestrijder
  • Vermindert de schade die door stress achterblijft in het lichaam
  • Kan (chronische) ontstekingen verminderen
  • Bevorderd lichamelijk herstel

De behandeling met de NovoTHOR duurt 20 minuten, dus houdt er rekening mee dat uw bezoek tussen de 25 en 35 minuten zal duren. Mocht u de mogelijkheid hebben, dan adviseren wij voor of na afloop van sport of training te komen om het herstel van het lichaam te bevorderen. Vanwege de drukte vragen wij jullie om op tijd te komen voor de afspraak en alle 9 afspraken vooruit in te plannen. Bij beschikbaarheid is het veranderen van een afspraak mogelijk, zolang u maar een vervangende afspraak inplant, om aan 3 afspraken per week te kunnen voldoen.

De behandeling is non-invasief en heeft geen bijwerkingen, toch sluiten we uit voorzorg een kleine groep mensen uit:

  • Zwangere dames
  • Mensen met licht-epilepsie
  • Mensen die kanker hebben of hebben gehad, dienen uit voorzorg veilig (schoon) zijn verklaard. Er bestaat namelijk een zeer kleine en theoretische kans dat er een negatieve reactie op de tumor ontstaat. Ondergaan van alle behandelingen van The Cryo and Spa Experience geschiedt op eigen risico.

Het “NovoTHOR Health Protocol” ondergaan kan voor €149,99 en is alleen mogelijk wanneer u 3 behandelingen per week, 3 weken op rij kunt ondergaan. Als u hier, ongeacht de omstandigheden, niet aan kunt voldoen, behouden wij het recht om uw deelname aan het protocol op te schorten. Wij kunnen in geen enkel geval geld teruggeven. NB: We scheppen voor jullie de ideale omstandigheden, maar deelname aan het protocol garandeert niet dat u maximaal effect zult ervaren.  Heeft u vragen of wilt u weten of u gebruik kunt maken van de NovoTHOR? Bel ons dan op: 0852106290 of plan een GRATIS telefonisch consult in.

More health, less stress


Wilt u de unieke belevenis een keer komen ervaren?

Boek nu!