Het verbeteren van de gezondheid, zorgen voor de wekende mensen, het is helemaal niet ingewikkeld.


Het verbeteren van de gezondheid en daarmee zorgen voor de werkende mensen, hoeft helemaal niet meer ingewikkeld te zijn. Het hoeft al helemaal niet meer veel te kosten in tijd en geld. Wilt u weten hoe uw bedrijf laagdrempelig (preventief) kan investeren in de gezondheid van uw mensen? We vertellen u op deze pagina graag meer.

Zorgen voor de werkende mensen levert veel voordelen op. Zo zijn gezonde medewerkers o.a. gelukkiger, productiever en meer betrokken bij uw organisatie. Uw mensen zullen zich minder vaak en lang ziek melden, waardoor ook op uw verzuimkosten kan worden bespaard. Benieuwd naar de kansen voor uw bedrijf? U bent van harte welkom om onze unieke belevenis een keer te komen ervaren. We kunnen dan ontspannen en opgefrist afsluiten met een persoonlijk gesprek.

The Cryo and Spa Experience heeft o.a. veel kennis en ervaring op het gebied van gezondheidsbevordering en (werk)stress. Wij zetten de meest innovatieve oplossingen in, om in een zo kort mogelijke tijd, zoveel mogelijk effect op te kunnen leveren. Een bezoek aan onze unieke oase van rust hoeft daarom maar een paar minuten te duren en kan goed gedurende de dag gedaan worden.

Elk bedrijf heeft andere mensen en andere wensen. We kijken daarom graag, persoonlijk met u, hoe The Cryo and Spa Experience voor uw bedrijf een positieve rol kan spelen bij het verminderen van zaken als ziekteverzuim en stress. Wij hopen hiermee, structureel, een deel van de oplossing voor stressvermindering, minder ziekteverzuim en een verbeterende vitaliteit te kunnen bieden. Heeft u vragen of wilt u meer weten? Kom langs of bel ons.

Bel ons via +31852106290

More health, less stress


Meer weten over?

Contact opnemen